diumenge, 28 de juny de 2009

28 de juny 2009: IV cursa del pedraforca 13kms 2h 59min

28 de juny 2009: IV cursa del pedraforca , Saldes
Quina cursa!

Us l'aconsello a tots!

Crec que em conec bastant be aquesta zona. Cada any passem el pont de l'11 de setembre al refu del Roget des de ja fa un grapat d'anys i sempre aprofito, sol o acompanyat, de pujar aquest imponent massís per qualsevol dels corriols que m'ho permeten. I el Pollegó Superior, és clar, l'he pujat moooooltes vegades. Però cap com el diumenge. 317 atletes, entre dones i homes, ens proposem pujar i baixar des de Saldes amb el menor temps possible....Fent anar la maquinària a tope durant els 13 kms que se'ns presenten sota un cel blau i sota un sol de justícia.
De la plaça de la Vila al capdemunt del Pedraforca pel Verdet, baixant a la Enforcadura i au, avall fins trobar la pista asfaltada que puja de Saldes al Mirador i continuar baixant fins la Plaça de la Vila. Què més podem demanar avui?

Mireu quin desnivell..... I quin recorregut sobre el mapa....Abans de la sortida, l'Edi...nervis i suor.....

jo mateix....suor i nervis.....

els corredors de Vilanova ens fem la foto de rigor per la posteritat...al fons el Pedra....el Pollegó Inferior (el de l'esquerra) i el Superior (el de la dreta)...al mig, l'enforcadura.
d'esq a dreta: Pere Marsé, Carles Escofet, Edi Bullich, Jordi Massana i Javi Sanchez

I fent cas omís de la castellana dita "correr es de cobardes", a les 9:00 sortim esperitats cap per assolir els 2497m. el més aviat possible. Només aleshores en faltaran 5 per arribar al punt de sortida....

En 40 min, arribem al Mirador.
En 50 min al Lluis Estasen
En 2h 07 min fem cim
Es, aleshores, moment de fruir d'un descens salvatge per la tartera:En 2h 59 min arribo a meta...en el lloc 173è de 243. Les cames destrossades pel cansament però satisfet d'haver vençut al Pedraforca una altra vegada.
De segur que l'any proper tornaré a ser aquí!

Temps dels companys i posició en la general:

Javi Sanchez---------1h 54min / 17è
Jordi Massana-------2h 11min / 49è
Pere Marsé--------- 2h 36min /122è
Edi Bullich---------- 3h 07min / 189è

Felicitats a tots!!

Classificació cursa:
http://www.mountainrunners.eu/arxius/pedraforca/Class_Pedra_2009.xls

Website refugi del Roget:
http://www.pedraforca.ppcc.cat/