diumenge, 7 de juny del 2009

Sortida dominical Ribes-Cova negra-Camí de la Fita- Puig de Sant Isidre - Ribes; 18km - 2h

Diumenge 7 de juny, 8:00 Ribes.

Fa calor. El cel és més blau que mai. La tempesta d'ahir per la nit a quarts d'una a Sitges ha quedat en res.

Ens trobem un grapat d'atletesvng a Ribes amb el Carles, un ribetà coneixedor de l'entorn. Ens convida a fer una sortideta per les muntanyes del Parc. Comencem pel GR que puja cap el Parc passant per la Cova Negra imés endavant, trenquem a la dreta per ja carenar uns turonets amb una vista fantàstica del Parc.

i una mica més endavant se'ns apareix la mar Mediterrània....Fantàstic!. El corriol per on passem és força tècnic. Típic sol garrafenc ple de pedres punxegudes. Has d'anar molt en compte per no ensopegar i caure. Et podries fer força mal. Però com que som uns màquines això no ens passa.....;-)

Un cop sortim al Camí de la Fita, el grup es diveideix en dos. Uns baixaran el camí enfilant el camí de tornada cap on hem deixat els cotxes. L'altre grup, format pel Carles, l'Oscar, l'Abraham, el Ramon i jo mateix decidim a anar a la Trinitat. La vista avui pot ser brutal.

Pel corriolet cap el Puig de Sant Isidre (veure foto inferior), trobem uns trialeros prenent la fresca (qui ens fan la foto)D'aquí prenem la decisió de baixar ja cap a La Fita (on hi ha el Caprabo, etc..) baixant per un altre corriolet també molt tècnic però molt divertit. Les vistes són impressionants.

Al fons, apartat de la costa es veu una ombra de....Mallorca??Ens queda el dubte....Cal esbrinar-ho......

Passem més avall pel davant de les casetes de disseny construides a tort i dret en les muntanyes que es veuen a l'esquerre quan entres al primer tunel de l'autopista. Realment estan fetes en un lloc de dificil accès....I un lloc també molt solitari. Be, la gent de pasta ja ho te això...Dir que tens una torre a Sitges..quan la tens allà dalt la muntanya......

Des de la rotonda del Caprabo pujem amunt i trenquem a l'esquerre per un camí que va paral.lel a l'autopista. Avancem uns "btterus" i veiem ja Ribes. Fa calor, molta calor i a mi se m'acaba la gasolina. El Ramon, el Carles i l'Oscar apreten a la darrera pujada i l'Abraham i jo arribem als cotxes uns minuts desrpés. Jo fet calderilla.

Anem a la plaça Marcer a reposar del tute que ens hem fotut.

Una beguda fresca sota l'ombra dels arbres de la plaça ens fan recuperar rapidament.

A per la propera el diumenge que ve!

1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

Molt maca la sortida. A vore si m'hi porteu companys.