dimarts, 18 d’agost del 2009

Via ferrada La Teresina (Montserrat)
Ahir per la tarda, com que només estàvem a 35graus de fresca vam decidir a anar a Montserrat per fer la Via Ferrada de la Teresina. Passant per Vilafranca el cotxe marcava 39graus i a Santa Cecília només 35!

Aquesta complicada via fou instalada el 1993 per Antonio García Picazo i, malgrat se n'han instal.lat d'altres més complicades, està catalogada com "molt difícil".

En Quim i jo repetíem via. L'Edi s'estranava a Montserrat.


Només uns cracks com els de la foto podien vèncer-la en un dia on la climatologia t'aconsellava quedar-te a casa o bé a la platja...


Aquesta foto no és d'ahir però m'ha agradat i us la he posat....

Reposant al pont de roca que hi ha en el tram inicial. Les cares denoten una tensió bestial en l'ambient. El Quim, que obria pas, portava un ritme infernal seguit per l'Edi ambdòs estan com un toros després dels entrenaments pels Carros de Fire Skyrunning d'aquí un parell de findes) i al darrera un servidor, que amb prou feina podia seguir-los i, alhora, fer les importants fotos i video que demostrarien després l'important conquesta d'aquests tres vilanovins.
Ahí estic jo! quin paio! quin professional!


A Santa Cecília, fent un ràppel per continuar cap a la ximeneia.
En Quim, rappelant també des de Santa Cecília.
Es podia fer amb les grapes que s'hi han instal.lat però el seny que ens caracteritza ens va fer usar la corda que portàvem per tal efecte.


Dues hores i mitja més tard fem cim, a Sant Jerònim, a 1237metres.

Victoriosos!
Cansats!
Però feliços!!!!....quina serà la propera aventurilla?????


Ficha técnica:
Aproximació: 35'
Via: 2h 30'1.000 m.
Retorn: 1 h. 10'

Desnivell :350 m.

Dificultat: 4-5+
Vértigo: 4-5
Grapes: 2-5

Desplome 0
Ponts 0
Tirolina 0
Corda: Opcional/Recomanable
Orientació: N-O