dimecres, 8 de juliol del 2009

VI Belchite Desertica Extrema , 5 de juliol, 22'5 kms, 2h 05min



Després dels 9km i de la visita cultural d'ahir, a les 9:00, agafem el bus que l'organització ens ha posat a la disposició dels 400 corredors i corredores per anar a La Puebla de Albortón. Des d'allà farem els 22 kms fins a Belchite pasant per les muntanyes del darrera de la Puebla, enfilant cap al congost de Zafrane i , per la via de l'antic tren miner de Utrillas prendre una recta de 1o kms fins els voltants de Belchite. Allà, pel mig dels camps d'oliveres farem els 3 darrers kms per anar cap a la meta al costat de la piscina...



Però abans de tot això cal fer-nos la foto típica:
Ens hidratem abans de la cursa......l'experiència en la cursa d'ahir dissabte ens ho recomana .

I a còrrer.....

Veieu quin és la guanyadora (també la de l'any passat):
Només dir-vos que la resta de corredors estàvem 30 min abans a la línia de sortida patint ña calor i ella, la Raquel Llamas, arribava 10 minuts abans, baixava del cotxe del seu trainer just per escalfar i au, a fer kms.


Els primers 8 kms són de pujada a la muntanya del darrere el poble fins la cresta des d'on baixarem cap el poble. D'allà ens desviem a la dreta seguint parale.lels a la carretera per endinsar-nos al congost de Zafrane....Molt curiós el que s'amaga entre les muntanyes d'aquesta zona....! Un congost amb un pont bombardejat a la guerra...Una cova inmensa a la roca on s'hi fan festes "rave" (l'any passat no vam poder passar per aquí per aquesta causa..)...I d'aquí enfilem la via de l'antic tren d'Utrillas...
Aquí podeu veure un dels punts d'avituallament. En Sergi i jo, assedegats, bevem aigua i ens en tirem pel damunt. Quina calda que feia!
Tot recte patint calor(no tant com ahir)....Moment a l'arribada:




I au, s'acabó! A banyar-se a la piscineta! Quin plaer!
I ara, a dutxar-se i agafar el cotxe per anar a.....
qui hagi anat als sanfermins i no s'ha fet aquesta foto és que no ha estat a Pamplona.
a la plaça de toros o braus a veure "la corrida de rejoneo": boníssima!
a un dels baretos que vam visitar......

el sergi em va traïr dient que el que bevia era aigua amb colorant....

Im presionante...

1 comentari:

Carles Aguilar ha dit...

Ep Carles..!! Aquesta és una de les curses que tinc a la meva llista, però aquest any no ha pogut ser. En tot cas he llegit la teva crònica i al menys l'he pogut viure des de fora. He vist que us ho vareu passar molt bé malgrat la temperatura elevada... El que no sabia és que son dues etapes en dos dies diferents... Pel que dius sembla que val la pena viure l’experiència oi...?? Felicitats per la cursa....!!