dimarts, 13 de gener del 2009

PROJECCIÓ SAHARA MARATO 2008 - RECOLLIDA DE MATERIAL

El proper dijous 22 de gener, a partir de les 19:30 al gimnàs Aqua de Vilanova i la Geltrú, us convido a degustar un te saharauí tot veient el reportatge de la cursa per terres africanes la passada edició de la "Sahara Marató 2008".

En aquest reportatge també podreu comprovar com els 500 kgs de aliments, material escolar, mèdic i esportiu que vaig rebre dels vilanovins i vilanovines van ser entregats a les autoritats dels campament d'Smara.

En acabar es farà una taula rodona sobre l'esdeveniment esportiu i sobre la causa solidària que em va portar a viure aquesta aventura en primera persona.


A més, des del mateix dia 22 i fins el 5 de febrer, es disposarà d'un punt de recollida de material esportiu i material higienic (pastilles de sabó, xampú...) en el propi gimnàs, que serà transportat als campaments amb la 15à Caravana d'Ajut Humanitari per al Poble Sahrauí gracies a la col.laboració de l'ACAPS-Vilanova i la Geltrú.

Animeu-vos a còrrer pel desert gaudint durant uns dies de la hospitalitat del poble saharauí.

No us ho perdeu!

Us hi espero!


(web Sahara Marató: http://www.saharamarathon.org/)

3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Hola Carles, nos conocemos de la Mitja de Vilanova, yo toco en la txaranga y ya conocía de tus andanzas. Te he puesto en mi blog:
http://entrenosmago.blogspot.com/
El otro día acabé mi primera media y por ahí vamos. Un abrazo. A ver si puedo ir a la proyección y hablamos. Un abrazo.

Lo Búfal ha dit...

Ei Carles! Diumenge va ser un plaer.
Dijous no se si podré anar, faré el posible. Tot i això desitjo que sigui un èxit per vosaltres i sobre tot pel poble Saharaui.
Salut i KM's!

carles ha dit...

Manolo, Bufal,
sereu benvinguts a la xerrada!!!!
avia si ens veiem ben aviat corrent per les muntanyes del voltant dse VNG.