dimecres, 22 d’octubre de 2008

Mitja Reus - Centenari del Reus Deportiu - 12 oct 2008 - 1h 28 min

Amb l'amic Albert Tubau decidim còrrer aquesta primera mitja per la capital del Baix Camp.
Es la primera dela temporada i, encara que el matí del diumenge amença pluja, ens dirigim cap al sud des de Vilanova amb la incògnita del comestarà organitzada i com serà el recorregut.

Arribem davant del Carrefour, on és la sortida, prou aviat. Recollim els pitralls i, amb més son que fred, ens "disfrassem" de corredors per poder començar a escalfar. Deu n'hi do de la gent que hi ha. Molts corredors de la provincia de Tarragona, gent dels Fondistes, algun correcat....Està bé per ser la primera.

Li pregunto a l'Albert que vol fer. Ell em contesta el que jo vulgui. Li dic que 1h 28min. No he fet res de velocitat des de l'hivern passat. Tot l'estiu he estat fent muntanya i no se com em pot respondre el cos.Ell vol rodar per fer encara més kms ja que farà la marató a Donosti.

Comencem sota un cel cada vegada més gris. Iniciem els primers kms a un ritme prou viu (4, 4:1o...). Sembla que la cosa s'aguanta...Però el recorregut ens du per carrers que semblen plans....Aguanto el ritme que l'Albert m'ha imposat...penso que estic fent una tonteria quan els primers kms estic al voltant de 4:00...i encara més penso de l'estupidesa que estic fent quan ens n'adonem que els kms estan mal indicats. Així m'ho indica el Garmin Forerunner 305 que llueixo. Passem els 10kms en 36 min. quina passada!. Impossible!!!! Comença a ploure, molt poc però plou. Anem passant kms i kms per zones de Reus que desconeixia. Anem per una carretera secundaria que no la sabria ubicar en el mapa....Girem i, per fi, enfilem cap a la meta passant pels darrers kms pels mateixos carrers del principi. Apretem el ritme quan sentim que la cursa arriba als seus darrers moments. L'arribada és un xic estranya....Fas un tomb de 180 graus amb el terre mullat que fa perillar el teu físic.....Entrem a meta amb 1h 28 min ì amb 750 metres de menys de cursa.... Gracies Albert!

Cansat, cardat, mullat....Nose si tornarem l'any proper. La climatologia no ha estat el que esperavem. L'organització ha tingut l'errada en el marcatge dels kms....Però cal donar-los un vot de confiança per futures edicions.

Ara a per la del Vendrell!!!!