diumenge, 3 de maig del 2009

Rodatge 2 de maig 2009 36min - 7'6kms

Avui dissabte, a les 13:30, un cop he fet el dinar, em decideixo a sortir a estirar les cames...Fa molta calor. La família i els amics estan a la vora de la piscina, fruint d'aquest sol de maig que ja escalfa els seus cossos àvids d'ell. Em diuen que on vaig...que si estic boig.... Passo d'ells i, posant-me la gorra, inicio el tram pla que hi ha entre l'estació de Llavaneres i la platja nudista (!?) de Caldetes. Són quasi 8 kms per em són vàlids per moure'm un xic.

Realment fot una caloreta important. Molta gent pijaina passejant pel Passeig dels Anglesos a Caldetes (és clar, no m'hi trobaré la Vane ni el Yonatan de torn..). Cotxes luxosos....gent glamurosa.....Carai, que faig jo suant la gota grossa aquí quan tothom está o a la platja, o prenent un refresc als xiringuitos?. Arribo al final asfaltat del passeig i prenc el camí sorrenc fins topar amb el xiringo de fusta de la platja nudista. Entre esbufec i esbufec me n'adono del regitzell de cossos nus que hi ha a la platja. Ara, difícil de trobar-ne un de menció honorífica. No, si el Photoshop fa meravelles.....En fi, tornem als bufecs i enfilo ja el camí de tornada a casa.....Més calor.....Més gent a la platja. Arribo a l'estació de Renfe i m'aturo. Crec que a partir d'avui, hauré de passar d'entrenar al migdia. Massa calor.

36 min/ 7'8 kms / 4'48 min/km

I ara, a esperar diumenge a l'Alba!!!!!

5 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

S'ha d'anar al tanto amb la calor.
Bon entrenament.
Per cert, com ha anat amb en Dr Gàlvez?
Realment te la fama de canyero però jo estic molt content. Veuràs grans resultats.
Salut!

Sedentaris.cat ha dit...

Carles,

Just el dissabte crec que per aquella hora vaig passar pel passeig amb la BTT. Si estàs o vas per aquesta zona sovint ja quedarem un dia per fer un entrenament, ... una mica més aviat si pot ser ;-)

Una altra cosa, he vista la imatge del Google Earth (suposo que generada amb el teu GPS, Garmin?). Hi ha una manera de canviar, si t'interessa, els quadrats blancs per una línia seguida. A mi m'agrada molt més perquè es veu millor la ruta. Si t'interessa t'ho explico, m'ho va ensenyar un usuari avançat de GPS fa quatre dies.

Ferran de Sedentaris.cat

carles ha dit...

ferran,

si, m'interessa moltissim això del garmin.
com nassos es fa?
l'altre dia vaig intentar fer-ho però ni idea....
gracies
ens veiem!

Xalo ha dit...

Hola Carles, jo no fare l'Alba aquest any, no acabo de trobarme com voldrie,pero et desitgo tota la sort del mon,endavant company.

carles ha dit...

merci xal.lo!
pensaré amb tu quan estigui pujant les escales a st jeroni!

ens veiem!