dilluns, 13 d’abril del 2009

12 abril 2009 - la cornisa-corredor-la cornisa (st andreu llavaneres) 19 kms 1h 35min.


Després de fer unes sortidetes a LLavaneres platja per estirar cames de 8km el divendres i de 10 kms el dissabte, el diumenge, sota un sirimiri del Maresme important, vaig de LLavaneres a La Cornisa per fer els 9 kms que em separen al Santuari del Corredor.

Però, què és el Santuari, direu vosaltres...?.

Doncs és una ermita que es troba molt aprop del cim (633,5 m) dins del Parc Natural del Montnegre i el Corredor en el terme municipal de Dosrius, al Maresme.



Es una excursió típica estival que fem anualment des de Llavaneres ja sigui en btt, corrent o en cotxe, per sopar en el restaurant que hi ha al costat de l'ermita.
Aquest cop, com d'altres, i per fer kilometrets, hi vaig sol per poder veure com em van les cames.

La pista forestal és àmplia i còmoda. Nombrosos beteteros, altres corredors, motoristes, 4x4 i els Mossos hi circulen. Malgrat pugui semblar les Rambles, creuar-me amb altres ha estat puntual. Plovia i cada cop amb més intensitat. Però, com que "sarna amb gust no pic", he anat fent els 9 kms i 300 m. de desnivell fins arribar a l'ermita, on un bon ram em dona la benvinguda.

Temps d'enviar un sms per fer saber que ja he fer "cim" en 52 min. i torno avall.
De baixada, el ritme és més viu.....Tinc ganes d'arribar al cotxe ja que plou fort.
La meva sorpresa és majúscula quan se'm creua un "bambi" pel davant. Increible! Sembla mentida que pugui subsistir una bèstia tan maca enmig d'un paratge que, encara que sigui un Parc natural, la presència de l'home és constant.
42 min més tard, arribo al cotxe ben xop.
Estiro, bec aigua i cap a caseta.

Resumint:
Cornisa-Santuari
9'03km; 52 min; ritme mig=5:46'/km
Santuari -Cornisa
8'90km; 43 min; ritme mig=4:49'/km

2 comentaris:

Carles Aguilar ha dit...

Ep..!! Carles, fa dies que no coincidim, però acabo de veure els entrenaments que has fet aquesta darrera Setmana Santa i em crida especialment l'atenció el recorregut que has fet de La Cornisa-Corredor-La Cornisa, em fa l'efecte que ha de ser força atractiu, per que tu expliques. Es una zona que desconec totalment però per tots nosaltres córrer envoltats per la natura es molt agraït.... Celebro que estiguis fent Km. i gaudint dels teus entrenaments...!! Fins aviat...!!

carles ha dit...

gracies, eaglerun.
si, es una zona prou maca.
un xic lluny per fer una sortida tots els atletesvng..però mai se sap.
ens veiem!