dilluns, 13 d’abril del 2009

dissabte 11 abril, el 3 viles (10k al Maresme)


El dissabte 11 de Setmana Santa em llevo amb ganes de fer el 3 viles.

Què és el 3 Viles? Doncs és un recorregut que tinc ja més que pamat d'uns 10 kms amb sortida als Apartaments Sant Pere de St Andreu de LLavaneres, pujant per la riera, anant cap a St Vicenç Montalt per la carretera interior i baixant fins Caldetes per retornar pel Passeig dels Anglesos fins la platja de Llavaneres.

Es el típic recorregut que acostumo a fer per fer una circuit de no més de 1 hora i que no sigui l'anar amunt-avall pel passeig...(que és bastant monòton i avorrit)

Resumint:



Recorregut: 10'71 kms.

Temps: 51':45''

Ritme mig: 4:49 '/km

5 comentaris:

Sedentaris.cat ha dit...

Bon circuit!

Jo he fet alguna variant similar, sobretot un que va vorejant la platja de Sant Andreu de Llavaneres fins a Mataró i torna per "l'interior (cinc sènies)" fins a Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, creuant la riera, crec que són uns 15 quilòmetres anar i tornar, més o menys.

Ferran de Sedentaris.cat

carles ha dit...

que ets de la zona del maresme?

Lo Búfal ha dit...

Ja veig que li segueixes fotent. Moooolt bé!
Quins propòsits tens pels temps que venen?

Rafa González ha dit...

Hola. He visto tu blog linkado en el del Búfal y me ha llamado la atención la entrada. Yo entreno por ahí casi todos los días. Vengo desde Arenys y al llegar al punto en el que acaba tu recorrido llevo unos 7 km, pero yo sigo hacia Mataró, así que tomo nota de este circuito para tratar de hacerlo. Miraré con más detalle los caminos por los que va porque parece entretenido y ya me aburro de repetir siempre el mismo recorrido... Un saludo.

carles ha dit...

rafa,
a ver si coincidimos y nos vemos, ok?

saludos!