diumenge, 8 de febrer del 2009

Mitja de Barcelona 1h 29' - 8 de febrer

Les dues setmanes abans a aquesta havia estat lesionat i amb un "gripassu" del 15. Total: 0 kms.

El diumenge em vaig fotre la pallissa de 28 kms amb un resultat molt decebedor. Vaig decidir que o em posava les piles o no calia continuar aquests entrenaments per poder fer la marató amb 3h 16''...

Tal dit tal fet. He estat tota la setmana fotent-li canya i seguint el planning que l'Angel m'havia preparat ja fa varios mesos.

I ha donat resultat. Volia baixar dels 90 minuts i ho he aconseguit. A més, i el per a mi és més important, les sensacions han estat molt molt bones...comparant-les amb les que vaig tenir el diumenge passat després dels 28kms.


Corredors inscrits: 4551
Corredors arribats: 3879
Posició: 601
Percentatge: 15'47%
Temps : 1h 29 min 20 seg.
Ritme mig: 4' 15''
Parcials:
4'15-4'16-4'16-4'16-4'22-4'36-4'04-4'17-4'07-3'58
4'12-4'12-4'11-4'14-4'12-4'10-4'09-4'16-4'16-4'10-3'53

De bon matí, el fred ha estat present en la sortida d'aquesta edició de la Mitja Marató de BCN.
Ens hem trobat amb corredors de atletesvng, amb correcats i, faltant 1o minuts hem anat a la sortida el Sergi Calvinhu, el Luís, el Carlos i la Merche. Cadascú amb els seus objectius ens hem situat en el calaix respectiu i au!, a còrrer!

La sortida massiva mai no m'han agradat. Hi ha "corredors" que es pensen que es pot sortir a sac, fent slalom entre nosaltres i posant en perill la nostra integritat. Els primers kms han estat així. Anant en compte de no pendre mal. Baixant la Rambla, un corredor ha fet una maniobra que quasi en fa caure un altre i s'ha guanyat un broncasso col.lectiu....I Paral.lel amunt, quan m'he trovat el Xal.lo i dos companys de Vilanova, comentant com anava la cursa, un altre "descerebrao" es creua amb en Xal.lo, el fa caure, es fot un cop de cap al terra i el paio continua la cursa com si no haguès passat res. Cap disculpa. Ens aturem per ajudar-lo, rascades al colze dret i a l'espatlla, El cap amb un bon nyenyo. Mig marejat encara, ens diu que continuem, que està be. Un control de l'organització l'aten. La Creu Roja el cura. No pot continuar la cursa. No es veu en cor de seguir....MALEITS CORREDORS DE PACOTILLA QUE NO SABEN CÒRRER!!!!!

braç dret de l'amic Xal.lo....

Mica a mica, vaig consumint els 21 kms a un ritme que la setmana passada no havia pensat de poder mantenir-lo: entre 4:05 i 4:15....Em noto be. Em sento be. Bones sensacions. Al 18 el televisiu Xavi Bonastre m'adelanta com una moto (finalment entra 20 segons davant meu). Vaig fent i vaig avançant gent, començo a notar-me cansat però al 19, amb 1h 20min, penso que puc fer els 88 minuts. Apreto de valent. Els 2 darrers kms se'm fan eterns.....Al final entro amb el temps indicat més amunt. Repeteixo: bones sensacions tan per Gavà com per la Marató.




durant la cursa, baixant cap a l'Arc de Triomf, al passar pel km 10

en acabar, amb els companys de Vilanova

6 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Felicitats Carles, desde la meva web seguin les teves "andanzas" Molt bona marca per estar desentrenat. Jo estic lesionat pero seguim fen bici i un día a la setmana correré tranquilet. Correr es genial. Ens veiem!!!

Lo Búfal ha dit...

Molt bé màquina. Menys mal del gripassu i la manca d'entrenament que si no...!
A Gava milloraràs segur i a la Marató a muerte!
Salut i potes!

munta ha dit...

molt bè Carles!!estas que te sales...llastima que no ens vam veure.Un abraç.

Albert Gràcia ha dit...

He vist el teu blog a través del Bufal. Moltes felicitats per la marca i les bones sensacions. Aquests corredors que no tenen ni l'educació de parar-se, son uns desgraciats.

Cuida't i per la Marató del dia 1. Jo també hi seré.

Joan Josep ha dit...

He llegit que no has corregut Gava, Com tens la lesió?

Espero que no sigui res.

Arreveure.

Lo Búfal ha dit...

Ostres Carles, que passa? Estas fotut o que? O potser con que savies que jo no hi anava has preferit esperar a Cunit per fotrem canya.
Estic segur que si no has fet avui la mitja ha estat fent ús de bon criteri tenint en conte la cita que tens la setmana vinent.
Espero que no sigui res, ja explicaras.
Salut i potes!