diumenge, 18 d’octubre del 2009

Campanya Recollida Donatius Dispensari La Güera a Ausserd (Sahara)

Plaça de la Vila (Vilanova i la Geltrú) 17.10.09

Comença el compte enrere per la SAHARA MARATO 2010!


I quina millor manera de fer-ho que inaugurant la CAMPANYA DE RECOLLIDA DE DONATIUS PEL DISPENSARI DE LA GÜERA A AUSSERD. I això ho he fet aprofitant la Fira d'Entitats Solidàries que l'Ajuntament ha muntat al centre de la Vila per celebrar el Dia Internacional contra la Pobresa.


Al 2008 van ser 500kgs de material esportiu, medicaments i menjar que personalment vaig entregar a Smara.

Al 2009 vaig recollir medicaments i material de primera necessitat per l'higiene personal.

I ara pel 2010, al 22 de febrer, tornaré a còrrer els 42 kms que separen El Aioun d'Smara. I aprofitant l'esdeveniment esportiu torno a empendre la important tasca d'emportar-me tants calés com pugui pel manteniment del DISPENSARI DE LA GÜERA A AUSSERD. Per això us informo que hi ha obert un n. compte (0081-0050-19-0001285437) per a que pugueu fer els vostres donatius. En aquesta campanya hi col.labora també ACCIO SOLIDARIA PEL SAHARA I l'Ajuntament de Vilanova i al Geltrú.


La vostra aportació, per petita que sigui, serà més que benvinguda!

Podeu veure l'stand que tenia a la Fira. S'hi ha pogut veure el video que vaig realitzar de la meva estada al 2008 així com diverses fotos de moments


I aquí sota teniu l'article que el Diari de Vilanova ha publicat sobre la Fira i en concret sobre l'inici de la campanya que hem parlat.



Espero la vostra col.aboració!!!!

Us aniré informant de la campanya.

Gràcies per endavant!

2 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Té molt de mèrit això que fas. No ens podem omplir la boca de bones accions i després no fer res. S'ha de fer com tú i passar a l'acció. Em sembla que deus tenir poc tòrax per guardar el cor tant gran que crec que deus tenir.
Intentaré venir.
Salut i potes!

carles ha dit...

amic búfal,
gracies per les paraules.

et dec una abraçada!

ens veiem.