divendres, 21 d’agost del 2009

sortida nocturna pels colls (garraf) - 1h 20min - 9kms

Vilanova, 20 ago 2009, 21:00 h.

Per evitar la “fresca” que està fent aquests dies, l’Edi i jo hem decidit fer una sortideta “nocturna”. La primera idea és anar fins al Mas de l’Artís, però amb la climatologia actual que fa decidim fer uns Colls i així poder gaudir d’un banyet a la platja en acabar.

Sortim des de la Geltrú i, per la Ronda Europa, trenquem pel Punt Net per agafar el camí cap a les Cases Pijes Idèntiques de les Roquetes o “Casa del Mar Sitges”(el nom depèn si ets de la zona o de Barcelona)…
Es fosca nit i cal encendre els frontals quan trepitgem el camí de terra. No volem ensopegar. Fa calor. Però xino-xano anem fent els kms sota una xofogor important. Fem la típica conya de si trobarem algú per entremig pins dels colls (com es pot veure de dia)...

Arribem al túnel de l’Atlàntida i girem cua cap a Vilanova. Anem pel costat de la via del tren i no trobem ningú. Passa ara un airet fresquet que ens facilita la tornada a casa.
Quan estem a l’alçada de la platja del Far baixem a la sorra i ens fotem a dins l’aigua. Envoltats de pescadors i amb la música “live” del xiringuito al fons, podem gaudir d’una banyet que ens allibera de la calor no només de la darerra hora sino la de tot el dia. Estem a l’aigueta uns 15 minuts i, després de treure’ns la sorra dels peus a la dutxa, continuem cap a casa.

després del banyet....
La setmana propera, una altra vegada!