diumenge, 11 de gener del 2009

Mitja Marató Sitges - 11/gener/2009 - 1h 31'

Sitges, primera mitja de l'any...



Primera mitja amb l'equipació nova del correcats.

Després d'una setmana passada per aigua i freda, el solet ens escalfa d'una manera tímida però benvinguda.



Un grapat de insignes corredors de la capital del Garraf i origen indiscutible del Xató ens dirigim a la veina localitat per fer els primers 21097m. de l'any: el Joan Escala, en Lluís Arias, en Toni, l'Albert Montané, el Josep del Telematic i el jove Guille. Un cop a Sitges ens trobem amb altres membres del flamant club Atletesvng.


També se'ns uneixen els barcelonins Sergi Calvinhu (dels Corredors.cat i en LLuís (que debuta a la distància) i els vilanovins casats amb sitgetanes Albert LLambrich i Toni Martí (pobres dimonis viure a sitges en aquestes condicions, je je je!!!!)


La sortida, a les 10:00. Fred. El primer km el correm d'una manera molt incòmoda donada per l'estretor del passeig i la quantitat de corredors, 2500 segons l'orgnització. Començo amb l'Albert per
fer 1h 30'. Però la quantitat de gent ens fa que ens perdem i ja en el km 4 vaig sol. Intento anar a 4'15'' però és difícil mantennir el ritme. Massa gent.


Vaig fent kms i vaig passat corredors ja que l'estrategia d'anar de menys a més és del tot encertada. Mentalment és el millor.




A la recta de la Mata m'acompanya un correcat de Manresa el nick del qual no entenc. Es aleshores quan avancem la barqueta de la 1h 35'. Veig que no vaig bé per fer 1h 30. Apretem i és a la corba de la Mata quan veig la barqueta de la sub 1h 30'. Es massa lluny però apretem. Ja de tornada cap a Sitges, i amb el manresà davant meu, aprofito la lleugera baixada per pujar el ritme a 4'/km. Passo per la rotonda en direcció la maleïda pujada pel davant de l'estació.... La gent anima. Fa fotos.

Després de l'estació, la baixada cap a la platja de Sant Sebastià, i una altra pujada cap a l'Ajuntament. Dèu n'hi do!. D'allà baixem cap el passeig i ja enfilem cap a sud, cap el km 19, passant pels carrers del Vinyet, i després, enfilar el passeig per fer els dos darrers kms. Es aquí on el correcats Koldo i LuisPF m'animen a baixar de l'1h 30min. Apreto el ritme. Sembla que podré fer-ho...

Però com el refrany diu "Miracles a Lourdes".

Encara que vaig a 4'/km entro amb 1h 31' 02''....


No puc baixar dels 90 minuts però tampoc és per dimitir. Continuo acumulant kms per la marató de BCN.

Ara a per la mitja de BCN.

2 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Home madeferro, jo crec que és molt bona marca donades les circumstàncies.
Enhorabona i ens veiem.

munta ha dit...

menudo tiempazo per començar l'any, ets una maquina.ens veien el 8 de febrer.adeu