dimecres, 12 de novembre del 2008

Cavalls del Vent 2007

Imatges de l'aventura a l'estiu del 2007.
En Sergi i l'Edi em van acompanyar en un sub 36hores que va
acabar en fiasco. La raó: haver sortit a les 00:00 de la nit sense
haver dormit!....La frase de la travessa: "No hi ha pebrots..."

diumenge, 2 de novembre del 2008

XXIX MITJA MARATÓ EL ESPIRALL - 2 de novembre de 2008 - 1h 43min





Vilafranca del Penedès


2 de novembre de 2008



Sota una pluja de mil dimonis iniciem aquesta primera participació en la mitja marató per terres del celler de Vilanova.


Amb l'amic d'aventures, en Sergi Calvinhu Garcia, ens disposem a còrrer els 21097 kms per poder baixar dels 1h 45 que havia fet a Vilanova. Ell es troba bé i animat després de la tri-triatló a BCN, després de l'entrenament a BCN...A mi em servirà per acumular kms per Sevilla 09.

Comencem la cursa justament quan, a les 10:00, descarrega un bon ram sobre el barri de l'Espirall. Els primers kms per la vila són sota una intensa pluja i els carrers s'omplen d'aigua rapidament. Hi ha força corredors i l'ambient és bo. Molts corredors dels Fondistes, és clar. Gent de Vilanova i uns quants representants dels correcats....

El km 5 ens porta a la carretera cap a Les Cabanyes, Vilobí i Guardiola de Font-rubí. El desnivell es nota i, encara sota la pluja anem a un ritme per sota de 5:00 que pot fer arribar per sota la 1h 45 al Sergi, cosa que seria un èxit total per a ell.

Anem fent, la pluja no para.....Arribem a Guardiola i fem el tomb. Es el km 13 i ja tornem cap a la meta, a l'Espirall. Fa baixada i aprofitem per recuperar aquell temps que hem perdut en les rampes del km 9 al 12. Passem per Les Cabanyes i ja veiem Vilafranca. Apretem ja que ens veiem per sota la 1h 45 min. El Sergi no s'ho creu.... Cal el darrer esforç per poder arribar a la meta. Animo al Calvinhu i entrem a l'Espirall i veiem la meta al capdevall del carrer. Espritem. Fem els darrers metres a 4:20....Si! Entrem amn 1h 43min!!!!! Felicitats Sergi....

Ara, a per baixar de 1h 40 min, no, Sergi?....

Ah, tornarem a Vilafranca l'any proper....M'ha agradat. Ben organitzada. La gent dels controls sempre animant. Molt bé. Totalment positiu.

Més info:

http://www.mitjaespirall.com/